NL
Vacatures

Vacature Financieel medewerker

 

Ben jij net als de Merkplaats ook gek op merken? Hou jij van Amsterdam en zou jij graag willen werken in hartje grachtengordel?

Wie zijn wij? de Merkplaats is een eigenwijs en eigentijds merkenbureau gevestigd in een historisch grachtenpand aan de Herengracht. We zijn gespecialiseerd op het gebied van bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten. Al 23 jaar adviseert de Merkplaats zijn cliënten, die in de meest diverse bedrijfstakken werkzaam zijn, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels hebben we een grote, interessante portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Overheden, topvoetballers, beursgenoteerde multinationals en wereldmodellen uit de top.

Het team van de Merkplaats is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega voor de functie van financieel / backoffice medewerker, die een HBO opleiding dan wel een Universitaire opleiding in financiële richting volgt of heeft gevolgd. Nauwkeurigheid is belangrijk, evenals beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en bent op zoek naar een leerzame omgeving, een enthousiast, internationaal team en een informele kantoorsfeer.

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan door een e-mail te sturen met motivatie, CV en foto naar info@demerkplaats.nl  t.a.v. mr. Alphons Geerlings.

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!