NL
Ontmoet
Het
Team

mr. Alphons Geerlings

Founder

Alphons is geboren en getogen in Amsterdam.

Zijn opa woonde aan de Amstel naast Carré.
Met een schoolvriend wandelde hij als scholier over de grachten en vertelde hem: ‘Hier wil ik later werken én wonen’.

‘Dromen, durven, doen’ staat bij wijze van spreken op zijn lijf geschreven.

Alphons is grondlegger en directeur van de Merkplaats®️.

Hij gaf onder andere gastcolleges over intellectuele Eigendom aan vier Chinese rechters en vier hoge ambtenaren op bezoek bij de Merkplaats en op vele academies en universiteiten, waaronder de Universiteit van Amsterdam en de Nyenrode Universiteit.

Maar ook aan Amerikaanse lawstudents van de Elon University in North Carolina.

Zijn mening als merkenspecialist wordt regelmatig gevraagd voor de radio BNR en o.a. het NOS-journaal, BNR, Vara & RTL.

IEforum.nl, het bij rechters, advocaten, hoogleraren en rechtenstudenten meest populaire en bezochte website voor intellectuele eigendomszaken.

IE-forum®️ is door en op advies van de Merkplaats als merk geregistreerd.

Met al enige jaren ervaring in de juridische praktijk startte hij in 2000 zijn eigen bedrijf de Merkplaats BV. Binnen enkele jaren bouwde hij de Merkplaats om van een nieuwkomer in de markt naar een succesvol merkenbureau.

De portfolio geeft een goed beeld van de praktijk van de Merkplaats.
Alphons heeft grote belangstelling voor marketing, denkt heel graag met zijn cliënten mee en is daarbij vaak een klankbord.

Dat hij gek is op Amsterdam blijkt uit het feit dat hij met zijn bedrijf aan de Herengracht werkt en aan de Keizersgracht woont samen met zijn vier kinderen en zijn vrouw psycholoog Dorien van der Meer bekend van www.Zelfbeeld.nl

De sloep van het jonge merk Waterdream® de ‘Mats’ gebruikt hij met zijn bemanning en zorgt daarmee voor plezier in- en op het werk.
Zijn hobby’s zijn zeilen, snowboarden, skieën, lezen, geschiedenis, hardlopen, musiceren, klassieke auto’s en last but not least: motoren.

Hij is oprecht nieuwsgierig waarmee hij jou van dienst kan zijn. Daarbij denkt hij direct aan een ‘duurzame’ relatie. Je bent van harte welkom voor een Bocca®-cappuccino aan de Herengracht 227.
 

Merken waar Alphons gek op is:

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!